Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
نه دیگه نشدین چون جز ناک های انتخابی نیست.
2021-09-08 18:08:00

Similar Question:
#مدیریت

من چندتا سوال داشتم اگر راهنماییم کنید ممنون میشم ۱- من دکتری مدیریت دارم و ۱۰ سال سابقه مرتبط و ۳۴ ساله هستم، امتیازم رو حساب کردم ۶۵ میشه با این امتیاز چقدر شانس دارم؟ ۲-برای اینکه بالاتر ببرمش تنها راهم اینه که فرانسه بخونم و امتیاز اونو بگیرم؟ ۳-آیا سابقه کار باید بعد از گرفتن مدرک دکتری باشه یا در حین دکتری هم قبول میکنن؟ ۴-من همسرم هم دقیقا شرایط من رو داره و اونم ۶۵ میگیره اگر من مین اپلیکنت بشم شرایط هسرم به امتیاز من کمکی نمیکه؟
2021-09-01 00:33:00 #Saskatoon [سابقه کار] مهاجرت

خدمت و مدیریت محترم گروه خواستم ببینم راننده کامیون (پایه یک)برای کانادا جز شغل های درخواستی هست؟ ممنون میشم یکی از راهنمایی کنه سپاس?
2021-09-05 04:14:00 #Saskatoon [کانادا] مهاجرت

کسی رشته اش معماری باشه ولی سابقه کار مدیریت مهندسی کدوم باید بزنه؟ کسی می دونه؟
2021-09-10 02:16:00 #Saskatoon [سابقه کار] مهاجرت

من الان سوابق مدیریتی تو حیطه ورزشی دارم ولی سوابق بیمه تامین اجتماعیم از آموزش پرورش رد شده الان میتونم برای ناک های 0 که مشاغل مدیریتی هست اقدام کنم؟
2021-09-17 06:34:00 #Saskatoon [بیمه تامین اجتماعی] مهاجرت

من قصدم اینه برای ناک 0113 که همون purchasing manager هست اقدام کنم اما چیزی که ذهنم رو مشغول کرده اینه که در قسمت employment requirement نوشته مدرک لیسانس یا دیپلم کالج برای business و غیره معمولا مورد نیازه A bachelor's degree or college diploma in business administration, commerce or economics is usually required الان مدرک من فوق لیسانسه مدیریت اجرایی هستش که میشه Executive business administration با توجه به مدرک فوق لیسانس به نظرتون میتونم روی این ناک حساب کنم؟ احتمال داره over qualified بش
2021-09-19 05:54:00 #Saskatoon [فوق لیسانس] مهاجرت

من نیاز به یه کمکی دارم من ارشد مهندسی صنایع هستم که ۳ سال پیش درسم تموم شده الان میخوام برای ارشد مجدد اقدام کنم ولی مثلا رشته هایی مثل مدیریت منابع انسانی یا مدیریت پروژه مد نظرمه که بتونم تو استادی پلن توجیه کنم ارشد مجدد خوندنمو گپ تحصیلیمم میتونم از طریق یه شرکت اشنا پر کنم بنظرتون برای ارشد مجدد خوندن ، این رشته هایی که گفتم اکیه ؟ کسی هست که اطلاعی داشته باشه تو این زمینه؟
2021-09-22 13:44:00 #Canada [ارشد مهندسی صنایع] مهاجرت

برای رشته مدیریت کشاورزی با کد ۰۸۲۲۱ آیا رگولیت هست ؟ اگر بله ما باید چیکار کنیم ممنون
2021-09-25 16:29:00 #Saskatoon [کار] مهاجرت

بازار کار و ادامه تحصیل رشته معماری بهتر هست یا مدیریت بازرگانی؟
2021-09-28 08:46:00 #Canada [کار] مهاجرت

من لیسانس عمران دارم و فوق لیسانس مدیریت پروژه و ساخت ولی سابقه کاری که داشتم کنترل پروژه بوده که بیشتر مربوط به فوق لیسانس میشه حالا با توجه به اینکه ناک عمران هم حذف شده شما پیشنهاد میکنین با چه ناک دیگه ای میتونم پروفایل بسازم.
2021-10-01 18:16:00 #Saskatoon [سابقه کار] مهاجرت

از خدمتتون من ۵ ماه پیش ریجکت شدم ، رشته که اپلای کرده بودم Global Leadership بود ، ولی کارشناسی و ارشدم در ایران معماری هستش الان از دانشگاه دیگه ای پذیرش رشته مدیریت زنجیره تامین گرفتم ،.. میخواستم بدونم اگر عنوان شغلی که در سابمیت اول نوشتم رو بخوام در سابمیت دوم تغییر بدم سفارت متوجه میشه ؟ بطور کلی سفارت جزییات C.V که در سابمیت اول ارائه دادم رو ، با C.V که در ریسابمیت آپلود میکنم رو مقایسه میکنه یا نه ؟
2021-10-05 02:00:00 #Canada [کارشناسی و ارشد] مهاجرت

سلام دوستان من و همسرم برای ویزای تحصیلی و owp اقدام کردیم ، الان تو مرحله پرداخت برای ما هزینه wp که ۱۵۵ تا هست هم اضافه کرده، شما تجربه ای داشتین؟ چرا اینجوریه؟
2023-02-10 00:00:00 #Saskatoon

در مرحله ادیشنال از من خواسته شده ناکم رو از ۲۲۵۱ به ۲۱۵۱ تغییر بدم (EOI ساسکا) سوالم اینه در پروفایل ee چجوری باید تغییر ناک رو اصلاح کنم؟؟؟
2021-09-02 07:41:00 #Saskatoon

من قصدم اینه برای ناک 0113 که همون purchasing manager هست اقدام کنم اما چیزی که ذهنم رو مشغول کرده اینه که در قسمت employment requirement نوشته مدرک لیسانس یا دیپلم کالج برای business و غیره معمولا مورد نیازه A bachelor's degree or college diploma in business administration, commerce or economics is usually required الان مدرک من فوق لیسانسه مدیریت اجرایی هستش که میشه Executive business administration با توجه به مدرک فوق لیسانس به نظرتون میتونم روی این ناک حساب کنم؟ احتمال داره over qualified بش
2021-09-19 05:54:00 #Saskatoon